Konverterings Optimering

FÖRVANDLA MER BESÖKARE PÅ DIN HEMSIDA TILL KUNDER MED VÅR HJÄLP.

För att kunna skapa en framgångsrik konverterings strategi så ni tjänar mer pengar så gör VIXDAR en analys av din webbplats.

I denna analys lägger vi upp olika delmål för att kunna se vart i köpprocessen som vi förlorar kundernas intresse. Kommer kunder in på din webbplats och tappar intresset direkt, är det själva betalningsstegen som är för komplexa? Det tar vi på VIXDAR reda på vilket leder till att vi kan fastställa problemet.

När detta är gjort börjar vi att lösa problemet genom att göra denna del/delar av köpprocessen mer användarvänlig och tilltalande för besökarna på din webbplats. Vidare handlar en hög konvertering om att ha en webbplats som inger förtroende, trygghet och ett seriöst intryck.

Med stor erfarenhet inom konvertering och med duktiga medarbetare hjälper vi på VIXDAR idag många kunder att maximera sina intäkter genom en mer framgångsrik konvertering.

VIXDAR kan ge dig ny kunskap om vad i köpprocessen som kan behöva förbättras för att kunna öka din konverteringsgrad så att fler besökare av din webbplats blir faktiska kunder.

 


 

FÅ EN GRATIS OFFERT

Namn:
Hemsida:
E-Post:
Beskrivning :
Skicka